A- A A+
  • main header

  • Untitled 2 01
  • free banner
  • buletin ppans header
  • u pustaka

Perutusan Pengerusi

DATO RAZALI

 

Assalamualaikum dan salam sejahtera,

“Selamat Datang Ke Portal Rasmi Perbadanan Perpustakaan Awam Negeri Sembilan”.


Alhamdulillah, bersyukur ke hadrat Allah SWT kerana dengan berkat taufik dan hidayah-Nya, dapat saya menyampaikan Perutusan Tahun Baharu 2020.

 

Tahun 2019 telah melabuhkan tirainya, kini tahun 2020 muncul dengan semangat dan azam yang baharu buat semua warga Perbadanan Perpustakaan Awam Negeri Sembilan dan pengunjung laman sesawang PPANS.

 

Saya ingin mengucapkan setinggi-tinggi penghargaan dan ucapan terima kasih kepada semua warga kerja PPANS yang telah melaksanakan tugas dengan penuh dedikasi dan cemerlang sepanjang tahun 2019. Saya percaya semua warga kerja PPANS memahami visi, misi dan objektif Jabatan yang sebenar sehingga dibuktikan dengan pencapaian yang diperoleh sepanjang tahun 2019.

 

Segala kejayaan ini adalah hasil daripada sumbangan dan penglibatan semua warga PPANS dalam melaksanakan segala aktiviti dan program dengan penuh dedikasi. Saya percaya pada tahun 2020 ini, PPANS akan terus mengekalkan pencapaian serta berusaha mencapai kecemerlangan di pelbagai peringkat.

 

Sebagai medium utama menguar-uarkan maklumat mengenai PPANS, penerbitan laman web ini yang berfungsi menyediakan maklumat terkini berkaitan perpustakaan, diharapkan dapat menjadi sumber maklumat serta bahan rujukan penting yang boleh dikongsi bersama dan dapat memberi input yang berguna kepada semua pelayar laman web ini.

 

Akhir kata, marilah kita sama-sama mendoakan semoga PPANS akan terus cemerlang dan meraih kejayaan pada tahun 2020.

 

Sekian, Salam hormat.

“BERKHIDMAT UNTUK NEGARA”

“BERSIH . MUAFAKAT . SEJAHTERA”


YB DATO’ DR. RAZALI BIN AB MALIK
Setiausaha Kerajaan Negeri Sembilan
merangkap
Pengerusi Perbadanan Perpustakaan Awam
Negeri Sembilan Darul Khusus